ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Krattenstapelaar

Wilt u uw productie- en/of transportproces efficiënter inrichten? Dan is een krattenstapelaar een goede toevoeging. Met een krattenstapelaar is het mogelijk om diverse soorten kratten, schalen en dozen te stapelen en ontstapelen. Dit werkt een stuk efficiënter dan wanneer mankrachten worden ingezet. Omdat elk proces uniek is, biedt Jansen Techniek maatwerk machines aan. U kiest voor een krattenstapelaar op maat, zodat de machine naadloos aansluit op uw gehele productie- en/of transportproces. 

Krattenstapelaar van Jansen Techniek

Met de JT Multicrate stapelaar is het mogelijk om diverse soorten kratten snel en netjes te stapelen of ontstapelen. Indien gewenst, kan de krattenstapelaar met een buffer transportband worden geleverd. Dit maakt het gehele productie- en transportproces nog efficiënter. De multicrate stapelaar van Jansen Techniek wordt geheel in RVS uitgevoerd en kan daardoor onder hoge druk worden gereinigd. Zo blijft het productieproces ook hygiënisch. 

Krattenstapelaar op maat

Naast de JT Multicrate krattenstapelaar, biedt Jansen Techniek ook de mogelijkheid om een maatwerk krattenstapelaar te laten bouwen. Met 20 jaar ervaring is Jansen Techniek specialist in het bouwen van maatwerk machines. U kunt bij Jansen Techniek terecht voor machines op maat voor de voedingsmiddelenindustrie, waaronder krattenstapelaars. Het voordeel van een maatwerk krattenstapelaar? Deze is volledig afgestemd op uw productie- en transportproces. Daardoor is de werking nog efficiënter!

Jansen Techniek staat nooit stil. Innovatie staat voorop en daardoor zijn onze technologieën altijd in ontwikkeling. Wanneer u kiest voor een krattenstapelaar op maat van Jansen Techniek, is deze altijd voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Zo zijn uw productie- en transportproces volledig up-to-date. 

Ontwikkelproces van een maatwerk krattenstapelaar 

Bij Jansen Techniek werken wij aan de hand van 5 belangrijke stappen binnen de ontwikkeling van een krattenstapelaar op maat. Het belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling is dat u als klant centraal staat. U wordt bij het volledige ontwikkelproces betrokken om tot het best mogelijke resultaat te komen. 

 1. Inventarisatie en advies
  De eerste stap in het ontwikkelproces is een gesprek. Hierbij gaan we samen om uw wensen en behoeften te bespreken. Wij brengen hierbij in kaart hoe uw huidige productie- en transportproces ingedeeld zijn en hoe een maatwerk krattenstapelaar kan bijdragen aan efficiëntie. Wij komen vervolgens met een voorstel. 
   
 2. Ontwerp en engineering
  Indien u akkoord heeft gegeven op het voorstel, gaan wij aan het werk. Allereerst komen onze engineers in beeld. Aan de hand van het voorstel wordt een 3D model gemaakt. Hierdoor is het voor u duidelijk hoe de krattenstapelaar eruit komt te zien. Dit model wordt overigens gebruikt als uitgangspunt voor de werktekeningen.
   
 3. Constructie en besturing
  Nu het 3D model is goedgekeurd, kan er gebouwd gaan worden. We bouwen de krattenstapelaar op maat in onze werkplaats. De krattenstapelaar wordt door onze monteurs volledig gebouwd. Onze elektrospecialisten verzorgen de besturing van de machine.
   
 4. Oplevering en installatie
  De machine is klaar. Indien gewenst, kunnen wij de krattenstapelaar installeren bij u op locatie. Uiteraard testen wij de machine om te controleren of alles functioneert.
   
 5. In bedrijf en onderhoud
  Uw maatwerk krattenstapelaar maakt nu onderdeel uit van uw productie- en transportproces. Onze machines hebben weinig onderhoud nodig. Mocht er toch wat zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht!

Krattenstapelaar op maat laten bouwen?

Wilt u een krattenstapelaar op maat laten bouwen als toevoeging aan uw productie- en transportproces? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Interesse in een krattenstapelaar?

Dan vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Wij komen zo spoedig met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN