ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Raptor Combi

Metaaldetector en Checkweger in één
Modulair ontwerp
Standalone checkweger of combinatie met metaaldetector
Geïntergreerde HMI
Voor het bedienen van beide controlepunten vanaf één scherm
Kwaliteitscontrole garantie
Dankzij geprogrammeerde Code of Practice (COP) protocollen

Omschrijving

Voor fabrikanten waar traceerbaarheid voorop staat, is de Raptor Combi een volledig geïntegreerd metaaldetectie- en checkweegsysteem, ontwikkeld door Fortress Technology en Sparc Systems. Het inspectiesysteem is voorzien van baanbrekende software die ervoor zorgt dat alle controle procedures worden nageleefd.

De Raptor checkweger kan dankzij het modulair ontwerp standalone functioneren of eenvoudig uit worden gebreid met een metaaldetector. Het systeem heeft een weegbereik tot 8kg en kan tot 150 producten per minuut wegen. Geprogrammeerde parameters stellen operators in staat om snel live gegevens te bekijken met betrekking tot productgewicht, batchgewicht en giveaway om te controleren of het product binnen de gestelde toleranties valt. Dankzij de geïntegreerde HMI kunnen de metaaldetector en checkweger via hetzelfde scherm worden bediend en op afstand worden benaderd.


Bescherm uw klant en uw merk

Als u de supermarkten bevoorraadt, zorgt Raptor’s software ervoor dat aan elke COP (Code of Practice) wordt voldaan. Alle COP- en productspecificaties zijn standaard in het besturingssysteem geprogrammeerd, dat op zijn beurt een operator op een gepland tijdstip waarschuwt. Men dient een stapsgewijze controleprocedure door te lopen. De procedure vereist een ondertekenaar voordat de resultaten beschikbaar kunnen worden gesteld via USB-download of automatisch naar uw server kunnen worden geüpload. Deze werkwijze voorkomt het overslaan van tests en het knoeien met resultaten door een manager op de hoogte te stellen. Als er een COP verandert, ontvangt u dankzij onze “Duurzaamheidsgarantie” altijd de nieuwste software. Zo blijft u tijdens de gehele levensduur van uw machine up-to-date.

Belangrijke Kenmerken Raptor Combi

  • Ruimtebesparende modulair ontwerp
  • Voldoet volledig aan de HACCP- en praktijkrichtlijnen voor detailhandelaren
  • Automatische testrapporten
  • Auditlogboek
  • Verbeterde naleving
  • Directe, live productie, QA-rapporten en batchinformatie
  • Gegevens worden direct naar het netwerk of draadloze apparaten verzonden

In de praktijk

Verse soep perfect gedoseerd

Goed begonnen is half gewonnen. Het Nederlandse bedrijf Soupy laat niets aan het toeval over om vanaf dag één voor zijn klanten de best mogelijke soep te produceren. Zoals het een goede kok betaamt vormt een lang getrokken bouillon de basis voor de onovertroffen smaak. Over de kwaliteit helpt de installatie van Jansen Control Systems mee waken. De Raptor Combi van Fortress, een checkweger en metaaldetector in één machine, zorgt voor een perfecte dosering en een extra controle op metaalcontaminatie in één beweging.

Lees meer

Specificaties

Snelheid 100 pakken per minuut
Formaat Capaciteit 300 x 400 millimeter
Weegcapaciteit 6 kilogram

De Raptor Combi is een volledig geïntegreerde metaaldetectie- en checkweegsysteem van Fortress Technology en Sparc Systems. Deze modulair ontworpen machine heeft een weegbereik tot 8kg en kan tot 150 producten per minuut wegen. Dankzij de geïntegreerde HMI kunnen de metaaldetector en checkweger vanaf 1 scherm worden bediend. De voorgeprogrammeerde software stelt de producent in staat om controles uit te voeren volgens de voorgeschreven “Code of Practice” (COP).

END-OF-LINE INSPECTIE VOOR DE VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE

Jansen Control Systems levert en onderhoudt diverse end-of-line inspectie systemen. Wij leveren o.a. onze eigen checkwegers, FORTRESS metaaldetectoren, Sparc X-ray systemen en Sollau magneetscheiders. Waarborg de kwaliteit van uw product met één van onze inspectie systemen. Wij adviseren u graag.