ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

BLOM Messenslijper

Behaal eenvoudig en veilig vlijmscherp resultaat
Snel en Eenvoudig
Grote tijdswinst met het slijpen van messen
Constante vouwhoek
Keuze uit 20 of 30 graden
Langer Scherp
Grote besparing in aanschaf nieuwe messen

Omschrijving

De BLOM Messenslijper is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat waarmee men veilig en snel messen kan slijpen. In de praktijk kan het slijpen van messen een tijdrovend en kostbaar proces zijn, vooral als het niet wordt gedaan door vakmensen. Ook gebeurt het niet altijd even netjes, waardoor messen minder lang meegaan. In samenwerking met Europees kampioen uitbenen Peter Blom hebben wij een apparaat ontwikkeld waarmee iedereen in twee eenvoudige stappen vlijmscherp resultaat kan behalen.

De BLOM Messenslijper is zeer robuust en geschikt voor grote en kleine messen. Het gebruiksvriendelijk concept betekent minder ‘slijptijd’, langere houdbaarheid en scherpere messen. Scherpe messen voorkomen lichamelijke klachten en verhogen de productie. Dat is pas vlijmscherp voordeel.

Belangrijke Kenmerken

  • Minimaal 7500 messen slijpen, met 1 paar slijpstenen
  • Messen tot 450 keer slijpen
  • Constante vouw (hoek) van het mes
  • Keuze in vouw (hoek) van het mes
  • Grote tijdswinst met het slijpen van messen
  • Grote besparing in aanschaf nieuwe messen
  • Langere standtijd scherpe messen

Specificaties

Hoek Slijpstenen 20 / 30 graden
Constructie Roestvrijstaal 304
Opties Afzuiging

De BLOM Messenslijper is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat waarmee men veilig en snel messen kan slijpen. De BLOM Messenslijper is zeer robuust en geschikt voor grote en kleine messen. Het gebruiksvriendelijk concept betekent minder ‘slijptijd’, langere houdbaarheid en scherpere messen. Scherpe messen voorkomen lichamelijke klachten en verhogen de productie. Dat is pas vlijmscherp voordeel.

End-of-Line Inspectie voor de Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Control Systems levert en onderhoudt diverse end-of-line inspectie systemen. Wij leveren o.a. onze eigen checkwegers, FORTRESS metaaldetectoren, SPARC X-ray systemen en SOLLAU magneetscheiders. Waarborg de kwaliteit van uw product met één van onze inspectie systemen. Wij adviseren u graag.