ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

NANOtack baanreiniger

Contact oppervlaktereiniger

Omschrijving

De NANOtack Sticky rolreiniger op basis van polymeer reinigt met zijn gedefinieerde kleefkracht alle deeltjes tot > 0,5 μm van het substraatoppervlak via direct contact. Dit garandeert een absolute netheid van het oppervlak. De rol wordt op de niet gebruikte baan geïnstalleerd en zo dicht mogelijk voorafgaand aan de probleemzone. De rubberen hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleefsterkte, sommige antistatisch, sommige met FDA-goedkeuring voor de verpakkingstoepassingen voor voeding / farmaceutica.

Ionisatie

In veel gevallen is elektrostatische lading die aanwezig is op het substraatoppervlak een factor die vervuiling aanzienlijk doet toenemen en zorgt deze er bovendien voor dat het verwijderen van deeltjes moeilijker wordt. Daarom wordt ons statische regelsysteem altijd voorafgaand aan het reinigingsproces geïnstalleerd om een ​​geneutraliseerd substraatoppervlak te garanderen met als gevolg een eenvoudiger verwijdering van alle deeltjes.

Technologie

De speciale polymeerrubberverbinding die het resultaat is van jaren ontwikkeling, wordt in direct contact met het substraat gebracht. Dit mechanische contact en de kleefkracht van de roller zorgen ervoor dat 100% van de deeltjes van het oppervlak worden verwijderd. De polymeerroller kan eenvoudig worden gereinigd op reguliere tijdstippen om zijn kleefkracht gedurende de volledige levensduur te behouden. Het polymeer heeft een FDA-goedkeuring en kan naast cleanroomtoepassingen ook in de voedsel- en farmaceutische verpakkingsindustrie worden gebruikt.

Belangrijkste toepassingen

Vooral geschikt voor cleanroomtoepassingen, voedsel- en farmaceutische verpakkingen, film, folie en laminaat.

Voordelen van het NANOtack-systeem

Toepassing

  • Hoogst mogelijke reinigingsefficiëntie
  • 100% verwijdering van deeltjes> 0,5 μm
  • Polymeerbedekking voor alle rolafmetingen
  • Verschillende kleefmogelijkheden, antistatisch
  • Voor directe of indirecte reiniging
  • Lage investeringskosten

Zuinig

  • Verhoogde winstgevendheid
  • Minder afval en stilstandtijd

Ecologisch

  • FDA-goedkeuring
  • Geen verbruiksartikelen

De Hildebrand NANOtack kleefkrachtige rubberen rolreiniger op basis van polymeer reinigt met zijn gedefinieerde kleefkracht alle deeltjes tot > 0,5 μm van het substraatoppervlak via direct contact. Dit garandeert een absolute zuiverheid van het oppervlak. Als vertegenwoordiger van Hildebrand in Nederland leveren we ook andere systemen voor oppervlaktereiniging en elektrostatische ontlading.

End-of-line inspectie voor de voedingsindustrie

Jansen Control Systems levert en onderhoudt een reeks end-of-line inspectiesystemen. Wij leveren onze eigen controlewegers, FORTRESS-metaaldetectoren, SPARC-röntgensystemen, SOLLAU magneetscheiders HILDEBRAND elektrostatische ontladings- en oppervlaktereinigingssystemen. Garandeer de kwaliteit van uw product met een van onze end-of-line systemen. We helpen u graag verder.