ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Restproductverwerking

Voor het verwerken en afvoeren van restproduct
Zware schroefpers
Voor het verkleinen en droogpersen van eierschalen
Instelbare verkleining en droging
Voor het gewenste resultaat
Hygiƫnische constructie
Kan onder hoge druk worden gereinigd

Omschrijving

Jansen Techniek bouwt diverse systemen voor het verwerken van restproduct.

ADS200 Afval Droogsysteem

De ADS200 Afval Droogsysteem is bedoeld voor het verkleinen en droog persen van eierschalen en andere restproducten. Het systeem is voorzien van een zwaar uitgevoerde schroefpers voor het realiseren van een goede verkleining en een accurate droging. De mate van verkleining en droging van het restproduct kunnen worden ingesteld voor het verkrijgen van het gewenste resultaat.

De ADS200 Afval Droog Systeem is geheel uit Roestvrijstaal vervaardigd, heeft een robuuste hygiënische constructie en kan met hoge druk worden gereinigd.

Droog Afval Transport

Het Droog Afval Transport systeem (DAT) van Jansen Techniek is de oplossing voor het hygiënisch en probleemloos afvoeren van vlees en residu. Dit unieke systeem werkt met drukken tot 5 bar, waardoor verstoppingen van het leidingnet worden voorkomen.

Specificaties

Constructie Roestvrijstaal 304
Bescherming IP69
Voeding 230 V

Downloads

Jansen Techniek levert systemen voor het verwerken van restproduct. Van het droogpersen van eierschalen en andere restproducten tot het afvoeren van vlees en residu. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Machinebouw Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Naast Restproduct verwerkingssystemen leveren wij vele andere systemen waaronder transportbanden, portioneermachines, sorteerlijnen, ontschubbers en scholstripmachines.

Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.