ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Vloerweegschaal voedingsmiddelenindustrie

Bent u op zoek naar een oplossing voor boeding wegen met een vloerweegschaal specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie? Jansen Techniek, maatwerk specialist voor de voedingsindustrie, ontwikkelt en levert diverse intelligente vloerweegschalen voor betrouwbare wegingen.

 • Meetsnelheid van maximaal 0,5 seconde
 • Nauwkeurige meting: 0,05% op het nominaal gewicht
 • Gebruiksvriendelijk: eenvoudige bediening d.m.v. druktoetsen

Maatwerk dat gericht is op uw behoefte en wensen

Jansen Techniek is maatwerkspecialist in machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie en beschikt over eigen technische kennis. Het wegen van vlees, vis of andere voedingsmiddelen? Vanuit de basis denken wij van begin tot eind met u mee. Iedere situatie is anders, daarom ook onze aanpak en ideeën.

Bovendien bestaat de kans dat u naast het wegen ook andere functies wenst. Bijvoorbeeld het combineren van wegen en sorteren. Ieder idee is bij Jansen Techniek bespreekbaar. Wij werken aan de hand van 5 stappen:

 1. Inventarisatie en advies
 2. Ontwerpen en engineering
 3. Constructie en besturing
 4. Oplevering en installatie
 5. In bedrijf en onderhoud

Vloerweegschaal van Marelec

Naast maatwerk leveren wij vloerweegschalen van het merk Marelec. Deze zijn onderverdeeld in twee hoofdmodellen, waarvan ieder meerdere typen en afmetingen heeft.

Beide weegschalen zijn intelligente machines met kleurenscherm en druktoetsen. Zeer robuust, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk, waarbij ze altijd voldoen aan de strengste weegeisen. Bovendien zijn ze specifiek ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie waardoor deze vloerweegschalen in de meest vochtige omstandigheden uitstekend functioneren.

Marelec is een betrouwbaar merk dat bekend staat om haar kwalitatief goede materialen en weinig onderhoud.

Marelec sorteer- en weegsysteem

Wij beschikken ook over de voedingsindustrie machines die het sorteren en wegen van voeding combineren. Dit is het compacte Marelec M3 sorteersysteem. Speciaal ontwikkeld ten behoeve van het wegen en sorteren van kwetsbare producten als visfilet, gevogelte en vlees.

Checkwegers voor de voedingsindustrie

Naast onze weeg- en sorteeroplossingen, beschikt Jansen Techniek over diverse checkwegers. Dé weegoplossing voor E-wegingen, ijkwaardige wegingen en interne controle wegingen. Zij zijn geschikt voor de meest extreme productieomstandigheden binnen de voedingsindustrie.

 • Wegen van lichte en zware producten
 • Modulaire transportband
 • In combinatie met metaaldetectie mogelijk

20 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie

Het mooie aan Jansen Techniek? Wij zijn al jarenlang een enthousiast familiebedrijf en bouwen al meer dan 20 jaar machines voor de voedingsindustrie. Gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie betekent voor ons: elke dag nieuwe oplossingen ontwikkelen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren.

Interesse in een vloerweegschaal of machinebouw op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze oplossingen
Wegen & sorteren

Voor het wegen en sorteren van vlees, vis, gevogelte en andere producten leveren en onderhouden wij eersteklas weegsystemen van onder andere het Belgische merk Marelec. Wij adviseren u graag b…

Lees meer
Checkwegen

Slim, stoer en sterk. Onze checkwegers kunnen de meest extreme productieomstandigheden aan. Ze zijn dé weegoplossing voor E-wegingen, ijkwaardige wegingen en interne controle wegingen b…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!
In de praktijk
More Cheese Please

Nadat het bedrijf enkele maanden eerder een verouderde metaaldetector had vervangen door een gebruikte Fortress metaaldetector, was Vepo al overtuigd van het Fortress-verschil, met name door d…

Lees meer

Vloerweegschaal aanschaffen?

Meer informatie over onze vloerweegschalen of andere mogelijkheden? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen