ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Sorteermachine voor de voedingsindustrie

Het sorteren van voedingsmiddelen is een dagelijkse beweging in de foodindustrie. Door deze sorteerprocessen te automatiseren, ontstaat er een hogere productiviteit en meer efficiency. Een sorteermachine is een dergelijke geautomatiseerde toepassing.

Jansen Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in deze industrie. Wij doen er alles aan om voor u de juiste oplossing te vinden. Met maatwerk en innovatie in ons hart, bouwen wij een machine dat precies op maat is voor uw situatie.

Sorteren van vlees, vis en gevogelte

Een sorteermachine van Jansen Techniek werkt voor de voedingsmiddelenindustrie. Vlees, vis en gevogelte zijn de meest voorkomende producten waar de machine voor wordt gebouwd. Hoewel wij altijd werken volgens het maatwerk principe, bestaat ook de mogelijkheid om voor ons vaste merk Marelec te kiezen.

In onze vaste oplossingen vindt u twee sorteermachines met ieder haar eigen specificaties:

Dit is een complete system met de mogelijkheid van één tot 24 sorteerstations. Afhankelijk van de productgrootte kunt u tot 240 stuks sorteren en heeft u de mogelijkheid om producten te batchen.

Dit compacte systeem is ideaal voor kleine kwetsbare voedingsmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan visfilet. Dankzij de zachte sortering, raken de voedingsproducten niet beschadigd. Deze machine is leverbaar met 2 tot 8 sorteerstations.

Waarom een sorteermachine van Jansen Techniek?

Met meer dan 20 jaar ervaring zit vakmanschap in ons DNA. Bovendien blijven wij continue innoveren, waardoor wij beloven de nieuwste technieken, software en interfaces te hanteren. Bij ons ervaart u de volgende voordelen:

  • Kennis en ervaring van meer dan 20 jaar
  • 100% maatwerk voor uw situatie
  • U draagt sociaal bij aan de wereld
  • Voeding sorteren met de nieuwste technische mogelijkheden

100% maatwerk ziet er zó uit

Iedere situatie is uniek. Daarom bieden wij altijd maatwerk aan. Een oplossing geschikt voor uw proces. We begeleiden u graag door een proces van meerdere fases:

1. Inventarisatie en advies

2. Ontwerp en engineering

3. Constructie en besturing (bouw van de machine)

4. Oplevering en installatie

5. Inbedrijfstelling en onderhoud

Enkel de hoogste hygiënische standaarden

Een sorteermachine voor de voedingsmiddelenindustrie heeft specifieke eisen. Wij weten als geen ander waar deze aan moet voldoen. Met hygiëne houden wij streng rekening. Door een machine te bouwen met zoveel mogelijk schuine randen, is het reinigen bijvoorbeeld zeer eenvoudig. Ook op dit gebied bespaart u tijd. Alles voor een optimaal productieproces.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

De mogelijkheden van sorteermachines voor uw productieproces ontdekken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Geheel vrijblijvend.

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Wegen & sorteren

Voor het wegen en sorteren van vlees, vis, gevogelte en andere producten leveren en onderhouden wij eersteklas weegsystemen van onder andere het Belgische merk Marelec. Wij adviseren u graag b…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Sorteermachine informatie

Meer informatie nodig over onze machines of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen