ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Voeding weegsysteem

Hoe zou de productiviteit eruit zien met een eersteklas voeding weegsysteem? Jansen Techniek, machinefabriek uit Putten, richt zich al meer dan 20 jaar op het innoveren van het voedingsproductieproces. Dit doen wij door nieuwe machines tot complete systemen te bouwen. Volledig op maat, uitsluitend voor uw bedrijf. Kies voor een weegsysteem dat efficiënter, sneller en nauwkeuriger is dan ieder alternatief.

Weegsysteem op maat gemaakt

Ieder vraagstuk is anders. Daarom pakt Jansen Techniek is vraagstuk ook op een unieke wijze op. Op weg naar een oplossing dat voor uw productieproces werkt. Oftewel, maatwerk. In hoofdlijnen houden wij 5 stappen aan in het maatwerkproces. Zo komen we samen tot het best werkende voedingssysteem:

1. Inventarisatie en advies

We analyseren de uitdaging waar u voor staat. Hoe kunnen optimaliseren wij het proces op lange termijn? Na een strakke analyse adviseren wij u over een persoonlijke aanpak.

2. Ontwerp en engineering

Na het analyseren en voorstellen van de aanpak, starten we met een concreet voorstel. Hierin maken we het eerste ontwerp van de oplossing en nemen we de technische functies met u door.

3. Bouw en besturing

Is het ontwerp akkoord? En ook alle functies die voor u noodzakelijk zijn? Dan draaien, frezen, lassen en monteren onze specialisten het voeding weegsysteem.

4. Oplevering en installatie

In de fase zal de machines werkend worden. We stemmen alle onderdelen op elkaar af en testen het weegsysteem, voordat deze bij u geïnstalleerd wordt.

5. In bedrijf en onderhoud

Dit is de laatste fase van het bouwproces en garanderen we dat wij pas weggaan wanneer uw machine voor 100% werkt.  En mocht er in de toekomst onderhoud of revisie noodzakelijk zijn, dan is Jansen Techniek daar als specialist dé partij voor.

Voeding weegsysteem en sorteersysteem in één

Jansen Techniek voert, naast het volledig maatwerk principe, ook voeding weegsystemen van het merk Marelec in het assortiment. Binnen dit assortiment bieden wij twee verschillend vloerweegschalen aan en twee combinaties van een sorteer- en weegsysteem.

Ideaal voor het snel en nauwkeurig wegen én sorteren van vlees, vis, gevogelte en verpakte producten. Bovendien beschikken ze allemaal over de nieuwste techniek en zijn de systemen uiterst gebruiksvriendelijk. Met een robuuste bouw en hygiënisch ontwerp een onmisbare machine voor ieder voedingsproductieproces.

Vraag een offerte aan!

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Jansen Techniek innovatieve machines voor de foodindustrie. Staat u voor een technische uitdaging en wilt u weten hoe wij daar een oplossing voor kunnen bieden? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze oplossingen
Wegen & sorteren

Voor het wegen en sorteren van vlees, vis, gevogelte en andere producten leveren en onderhouden wij eersteklas weegsystemen van onder andere het Belgische merk Marelec. Wij adviseren u graag b…

Lees meer
Checkwegen

Slim, stoer en sterk. Onze checkwegers kunnen de meest extreme productieomstandigheden aan. Ze zijn dé weegoplossing voor E-wegingen, ijkwaardige wegingen en interne controle wegingen b…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Voeding weegsysteem

Meer informatie nodig over onze weegsystemen en/of aanpak? Neem contact met ons op!

Contact opnemen