ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Transportsystemen

Robuuste transportsystemen dragen bij aan een efficiënt productieproces in de voedingsmiddelenindustrie. Sneller, veiliger, hygiënischer werken met minder verlies van uw producten. Jansen Techniek werkt hier al meer dan 20 jaar aan. Met oog op continue innovatie om vooruitstrevende oplossende te blijven bieden.

Transportsystemen zijn bij uitstek geschikt voor losse stukken vlees zoals kipfilet, maar ook verpakt vlees en kratten kunnen probleemloos gebruik maken van deze machines.

Transportsysteem op maat: hygiënisch en multi-toepasbaar

Jansen Techniek heeft al kilometers aan transportsystemen gebouwd. Allemaal volledig op maat. Alleen dan kunnen wij aan uw wens voldoen. Ieder bedrijf en vraagstuk is uniek. Daarom onze oplossing ook.

Ieder transportsysteem voor de voedingsindustrie bestaat uit meerdere transportbanden. Aan de hand van een combinatie van deze banden, ontwikkelen wij een efficiënte toepassing. Alle food transportsystemen zijn gemaakt van materiaal speciaal voor de machinebouw van de voedingsmiddelenindustrie. Kortom, robuust en hygiënisch.

Gebruiksvriendelijke software en bedieningsinterface

Wij bouwen al onze machines met gebruiksvriendelijke bedieningspanelen, interfaces en software. Omdat ook dit bijdraagt aan de transport- en handlingsnelheid van het productieproces.

Daarom kiest u voor een transportsysteem van Jansen Techniek

Waarom kiezen voor Jansen Techniek? Door familieband sterk zijn wij al meer dan 20 jaar actief in het bieden van maatwerk voor de voedingsmiddelenindustrie. Van transportsystemen, portioneermachines tot vloerweegschalen en sorteermachines.

Food industrie machines op maat

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Full service: transparant traject van ontwerp tot onderhoud en revisie
  • Sociaal betrokken
  • In 5 stappen naar een oplossing voor uw productieproces

Om het juiste transportsysteem voor uw voedingsproductieproces te bieden, is het belangrijk om kennis te maken, het probleem te ontdekken en welke verbeterpunten hierbij passen. Om de juiste oplossing te bieden, ondergaan we samen een traject van probleemanalyse tot aan inbedrijfstelling. Deze bestaat globaal uit 5 belangrijke stappen.

1. Inventarisatie en advies

Wat is het probleem, hoe lossen we dit op ter verbetering van het productieproces? In hoeverre automatiseren we?

2. Ontwerpen en engineering

Hier zetten we het idee om in een 3D model en u krijgt inzicht in hoe het transportsysteem eruit komt te zien.

3. Constructie en besturing

In de 3e fase draaien, frezen, lassen en monteren onze vakspecialisten de machine.

4. Oplevering en installatie

Wij zorgen ervoor dat het transportsysteem op locatie geleverd wordt. Wij installeren deze direct en gaan pas weg als het werkt.

5. In bedrijf en onderhoud

In de laatste fase controleren we of de machine op juiste wijze werkt. Mocht er in de toekomst onderhoud, reparatie en/of revisie vereist zijn, dan is Jansen Techniek daar de aangewezen partij voor. Wij werken als full service onderneming.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Interesse? Wij adviseren u graag!

Transportsystemen

Meer informatie nodig over onze transportsystemen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen